vineri, 13 decembrie 2013

Diabetul pe locul doi

           Copilasul este pe locul intai, diabetul pe al doilea. Dintr-un anumit punct de vedere, sa zicem din acela de a reusi sa le rezolv nevoile, sa urmaresc detalii, sa iau atitudine la diverse solicitari. Binenteles ca si sotul e important si cariera si multe altele, dar privite in alt mod.
          De aproape trei zile puiul meu are febra mare fara alte simptome, ceea ce ma solicita si nelinisteste. Ii ies si doi premolari in acelasi timp si sper ca acesta sa fie motivul febrei. Sper sa treaca cu bine. Concret lucrul acesta a insemnat nopti dormite mai putin, documentare despre antitermice, telefoane date la medici si mamici. A fost primul episod febril mai serios din viata lui si iata ca la 14 luni ale sale inca nu stiam cum se abordeaza aceasta situatie in detaliu.
        Diabetul a ramas undeva uitat, cu glicemii marisoare si mari. Din pacate lucrul acesta se tot repeta si ar trebui sa iau atitudine pentru ca fiul meu are nevoie de mama insasi in afara de toate amanuntele cotidiene care fac parte din meseria minunata de mama.
        Nu va mai fi niciodata diabetul pe primul loc, dar ar trebui sa se descurce singur pentru ca deja se fac in ianuarie trei ani de la descoperirea sa. O glicemie mare acum, una mai incolo si ce va fi...Trebuie sa fac ceva, ma simt datoare sa iau o atitudine ferma .
      De cand, de maine? Sper...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu